OKG

Decembernumret av Kärnpunkten är här

Publicerad 2019-12-19 12:34

Nu finns ett nytt nummer av OKGs personaltidning Kärnpunkten att ta del av – ett nummer som dessutom är det sista som ges ut i magasinformatet.

Med start under nästa år kommer innehållet från magasinet istället att presenteras i en modern, webbaserad portal med helt andra möjligheter. På det sättet tar Kärnpunkten ytterligare ett steg in i den digitala världen. Läs mer om dessa förändringar i krönikan på sidan 2 samt på sidorna 18–19.

Kärnpunktenförändringar till trots, framför dig har du nu ett fullmatat nummer med många spännande artiklar och reportage inom vitt skilda områden. På sidorna 4–7 sammanfattar vi året som gått, men vi blickar också framåt för att se vad vi kan förvänta oss av 2020 inom huvudaffärerna produktion och avveckling. På sidorna 16–17 kan du lära dig mer om crud och på sidan 20 får du bekanta dig med Fiffi, OKG-hästen som hjälper ryttare med funktionsnedsättningar.

Julafton närmar sig med stormsteg och har du inte hittat den rätta julkänslan ännu är tipset att grotta ner dig i sidorna 10–11, där Kärnpunkten-redaktionen bjuder på ett uppslag med traditionsenligt jultema.

Med det sagt vill vi i Kärnpunkten-redaktionen passa på att önska dig en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

 

Läs det senaste numret av Kärnpunkten i bläddringsbart format

Läs det senaste numret av Kärnpunkten i pdf-format

Läs tidigare nummer av Kärnpunkten

 

Sidan uppdaterad den 19 december 2019