OKG

Nytt nummer av Kärnpunkten

Publicerad 2019-05-24 08:57

Sommaren står och knackar på dörren och det är nog många som ser fram emot en lång och härlig sommar! Innan det är dags för semester kanske man dock har en liten stund över och kan passa på att läsa detta nummer av Kärnpunkten.

Ett nummer som bland annat gör ett besök på förrådet och där får reda på vad som har hänt med alla utrustningar som var tänkta att installeras på O2. Gå till sidan 4-5 för att läsa mer om detta.

Mot bakgrund till beslutet att stänga O1 och O2 står OKG i höst dessutom inför en omorganisation då den sista fasen i OKGs omställningsarbete ska fullbordas. Vägen dit har varit en utmanande resa som du kan läsa mer om på sidorna 12-13. Vill du sedan fortsätta att läsa om nedmonteringen kan du direkt hoppa till sidan 16, där bland annat utbyggnationen av LLA beskrivs.

På sidorna 10-11 kan du dessutom läsa om hur organisationen arbetar långsiktigt med att hålla i den positiva utvecklingen gällande arbetsmiljö som vi kunde se i samband med förra årets revision på O3. Genom samarbete över gränserna når vi bättre resultat. Trevlig läsning!

Läs det senaste numret av Kärnpunkten i bläddringsbart format

Läs det senaste numret av Kärnpunkten i pdf-format

Läs tidigare nummer av Kärnpunkten

Sidan uppdaterad den 24 maj 2019