OKG

Spetskompetens i ledning

OKG äger tre kärnkraftsreaktorer – O1, O2 och O3. O1 och O2 är stängda och ska rivas, medan O3, som är en av världens största kokvattenreaktorer, kommer att leverera el i många år framöver. Vi arbetar långsiktigt och vår framtidstro är stark och vi har stora tekniska utmaningar framför oss. På ett säkert och effektivt sätt tar vi ansvar för företagets tre kärnreaktorers hela livscykel.

Men för att lyckas med vårt uppdrag är vi beroende av kompetenta och engagerade medarbetare. Människan är den viktigaste resursen för förverkligande av våra visioner och mål. Inom OKG ska vi därför på bästa sätt ta till vara och utveckla de mänskliga resurserna!

Tillsammans skapar vi en attraktiv arbetsplats där alla förädlar sin anställningsbarhet, mår bra, trivs, utvecklas och presterar. Den som jobbar på OKG får möjlighet att skapa sig ett stort nätverk inom företaget men även i olika branschnätverk.

Energibranschen är en framtidsbransch

El är en av de mest förädlade formerna av energi och en av de viktigaste produkterna för att ett modernt samhälle ska fungera. Prova att surfa på nätet eller se på TV utan ström, det blir knepigt. Elproduktion kommer alltid att behövas. Det är dessutom viktigt att vi kan producera el på ett sådant sätt att miljön påverkas så lite som möjligt. Du har säkert hört talas om växthuseffekten och koldioxidutsläpp. Kärnkraft producerar el utan koldioxidutsläpp och bidrar därmed till att minska växthuseffekten.

Vi tror på kärnkraften som ett långsiktigt och miljömässigt lämpligt sätt att producera el!

Nordic Nuclear Trainee Program

Vi är övertygade om att kärnkraft är en oumbärlig teknik för att hantera klimatutmaningen! Nordic Nuclear Trainee Program 2020 är ett samarbete mellan Fortum, TVO, Uniper och Vattenfall, #nuclearhero. Programmet erbjuder en exklusiv plattform för en fortsatt karriär i en spännande och expansiv bransch.

Läs mer om programmet på www.nuclearhero.com.

Sidan uppdaterad den 23 januari 2020